Sesiune specială 4-7 martie 2024

Consiliul Facultății DPM  a aprobat organizarea unei sesiuni specială pentru studentii de la ciclul de licență  în perioada

În cadrul acestei sesiuni fiecare an / program de studii poate susține examene din sesiunea de iarnă  la maximum 2 discipline. 

Disciplinele se vor stabili de comun acord la nivelul unui an/program de studiu (deci NU individual sau pe grupe!) și se vor transmite de către unul dintre sefii de grupă la adresa f-dpm@unitbv.ro până la data de 23 februarie 2024.

Notele obținute NU vor fi luate în considerare la evaluarea condițiilor pentru obținerea burselor din semestrul al II-lea!

Programarea examenelor la disciplinele alese se va afișa după centralizarea datelor primite de la cadrele didactice, pe site, la adresa: https://dpm.unitbv.ro/ro/studenti/programarea-examenelor.html

Informații referitoare la participarea la examene:

  • Studenții vor putea participa atât la examenele la disciplinele pentru care a optat programul de studii și anul de care aparțin, cât și la cele pentru care au optat cei din anul de studiu precedent (examene creditate).
  • Pentru examenele creditate, taxa de participare este de 50 lei, iar dovada achitării taxei se va prezenta cadrului didactic examinator.
  • NU trebuie depusă cerere de participare și nici listă cu studenții doritori, dar cei care vor să participe la examen creditat pot semnala acest lucru prin mail la secretariat, în vederea alocării taxei, pentru ca aceasta să se poată achita prin aplicația de student. Taxa de examen se mai poate achita și prin virament bancar: https://dpm.unitbv.ro/ro/studenti/anunturi/483-plata-taxe-prin-virament-bancar.html