MOJA Alin Mihai

Automation engineer, Autoliv România, absolvent al programului de studii Mecatronică

Facultatea a reprezentat pentru mine una din cele mai importante etape ale vieții. Aici mi-am dezvoltat cunoștințele necesare domeniului, am acumulat informațiile de bază și m-am format pentru carieră profesională. Tot aici am legat prietenii, am înțeles ce înseamnă o echipă și cum contribuția  fiecăruia poate aduce un plus acesteia.

Consider că dorința pentru cunoaștere stă la baza oricărei etape de formare și contribuie la ideea de dezvoltare personală continuă. Toate aceste lucruri m-au ajutat să ajung unde sunt acum, împlinit profesional în cadrul unei companii serioase, cunoscute. Acum, după ce facultatea mi- a dezvoltat simțurile de a vrea și mai sus și de a cunoaște mai multe sunt pregătit pentru o nouă etapă și pentru noi provocări. Sunt extrem de fericit pentru ceea ce am acumulat în tot acești ani, atât informații necesare, utile dar și experiențe unice pe care le trăiești doar în această etapă a vieții.

Din punctul meu de vedere, dacă este ambițios și dornic de nou, DPM este locul perfect pentru a te dezvolta, a învață într-un mod interactiv și poate cel mai important pentru a trece prin clipe de neuitat.

Alin Mihai MOJA

Admitere