Studenții de la Facultatea DPM și realizările lor

Ziua Universității Transilvania din Brașov a fost sărbătorită la Facultatea de Design de produs și mediu prin organizarea expoziției Studenții de la DPM și realizările lor.

Evenimentul și-a propus să prezinte o parte dintre cele mai importante realizări ale studenților de la programele de studii de licență din cadrul facultății: machete funcționale alimentate cu energie solară, studii de reamenajare a holurilor facultății, roboți, drone, prototipuri de orteze, implanturi pentru coloana vertebrală și mașină de brichetat, dispozitive de testare pentru laborator.

Expoziția s-a adresat studenților și cadrelor didactice din facultate și universitate, dar și elevilor din liceele brașovene. Vizitatorii au apreciat creativitatea și rezultatele obținute de studenții expozanți, ceea ce a făcut ca evenimentul aniversar să fie unul de succes.

Ziua Universității a fost marcată și de oficializarea colaborării între Facultatea de Design de produs și mediu și Colegiul Tehnic ”Mircea Cristea” din Brașov prin încheierea unui acord de parteneriat pentru organizarea de activități în vederea orientării profesionale a absolvenților de liceu, precum şi pentru facilitarea transferului de bune practici între cele două instituții partenere.