Informații sesiune suplimentară 21.09.2021

Conform hotărârii Consiliului Facultății nr. 34/16.09.2021, în data de 21 septembrie 2021 se va organiza o sesiune suplimentară pentru studenții anilor I – III, care:

  • Au acumulat minim 40 de credite din anul de studiu curent, dar mai au un singur examen creditat nepromovat din anul de studiu anterior,

SAU

  • Au toate examenele promovate din anii precedenți, dar nu au reușit să acumuleze minim 40 de credite în anul curent și prin promovarea a încă unui examen ar putea atinge acest prag.

Studenții care îndeplinesc condițiile de mai sus, vor semnala dorința de participare la această sesiune prin depunerea la secretariat a unei cereri în care să menționeze:

  • Numele și prenumele,
  • Programul și anul de studiu de care aparțin,
  • Denumirea disciplinei și numele cadrului didactic la care ar dori să susțină examenul.

Cererile vor fi trimise ca document .word sau .pdf atașat la un e-mail trimis de pe adresa instituțională a studenților (…@student.unitbv.ro) la adresa f-dpm@unitbv.ro.

Nu se vor accepta cereri incomplete sau trimise de pe adresa personală!

Termen: luni, 20.09.2021, ora 08:00 AM

Deoarece secretariatul va trebui să anunțe cadrele didactice pentru care s-au primit solicitări și să colecteze și centralizeze datele de examen de la aceștia, cererile trimise după această oră nu vor fi luate în considerare!

Pentru examenele creditate se va achita o taxă de 150 RON, iar dovada plății se va preda cadrului didactic examinator.