Informații pentru studenți

Informații administrative generale, taxe, regulamente, listă tutori, structura anului, facilități transport.

Informații administrative:

  • În cazul problemelor care nu se pot rezolva prin mail, vă puteți prezenta la Secretariat, pe bază de programare prealabilă – în vederea evitării aglomerației și a reducerii timpului de așteptare. Programarea se poate face prin telefon (0268-473113 / 0711975563), sau mail (f-dpm@unitbv.ro), cu minim o zi înainte.
  • În corespondența cu secretariatul sau cu cadrele didactice, vă rugăm folosiți adresa de mail instituțională (…@student.unitbv.ro) și să vă prezentați, specificând secția și anul de care aparțineți!
  • Urmăriți site-ul facultății (în special pagina https://dpm.unitbv.ro/studenti/anunturi.html), deoarece acolo se afișează toate informațiile de interes general. Conform Art. 38 din Regulamentul privind activitatea profesională a studenților „este responsabilitatea studenților de a lua la cunoștință despre informațiile și deciziile cuprinse în anunțurile publicate și de a sesiza In termenul stabilit eventualele elemente de interes. Nesesizarea in termenul stabilit a acestor elemente de catre studenti anuleaza dreptul acestora de a contesta cuprinsul respectivelor documente publicate prin afișare.”
  • În cazul în care vă schimbați numărul de telefon, vă rugăm să anunțați și Secretariatul, ca să vă putem contacta în cazul unei probleme urgente, în interesul dumneavoastră. 
  • De asemenea, dacă vă schimbați cartea de identitate, să ne aduceți/trimiteți o copie după cea nouă, să vă putem actualiza și dosarul de student.

 

Principalele regulamente pentru studenți:

 

Alte regulamente:

 

Listă tutori 2023/2024

Informații taxe

Structura anului universitar 2023/2024

Structura anului 2023/2024 pentru anii terminali

Informații facilități transport

-