Ridicare diplome - absolvenți 2023

Suplimentele la diplomă și diplomele pentru absolvenții din vara 2023 (ciclul de licență) pot fi ridicate de la secretariatul facultății, respectiv de la Rectorat.

Pașii de urmat pentru a intra în posesia diplomelor sunt următoarele:

  1. Se face programare la rectorat, Biroul de eliberări acte, accesând link-ul: https://programaresecretariat.unitbv.ro/index.php
  2. Se trimite mail la Secretariatul facultății (f-dpm@unitbv.ro) menționând specializarea absolvită, data și ora programării obținute la pasul 1, în vederea programării pentru eliberarea suplimentului la diplomă.
  3. Secretariatul va face programare pentru eliberarea suplimentului în aceeași zi, dar cu o oră mai devreme față de programarea obținută la pasul 1.
  4. În ziua programării se vine mai întâi la Secretariatul facultății (DI4) pentru ridicarea suplimentului, după care se merge la Rectorat pentru ridicarea diplomei.

Actele se eliberează pe baza cărții de identitate!

IMPORTANT! Cei care sunt la master, au obligația să depună la dosar diploma și suplimentul în locul adeverinței de absolvire cu care s-au înscris și care între timp a expirat, până la data de 31 octombrie 2024!

Cei care nu au ridicat după susținerea examenului de finalizare actele originale depuse la dosar și adeverința de absolvire (ca urmare nu au lichidarea făcută), mai trebuie să:

  1. completeze nota de lichidare (https://dpm.unitbv.ro/images/anunturi/formulare/Nota_lichidare.pdf) la punctul I cu datele personale și la punctul II cu lista actelor care urmează a fi ridicate: diploma de bacalaureat, foaia matricolă și adeverința de absolvire (+ pentru absolvenții ciclului de master: diploma de inginer și suplimentul la diplomă).
  2. Să aibă asupra lor nota de lichidare completată, carnetul de student și legitimația de călătorie - dacă le mai au. Cei care nu mai au carnetul/legitimația, vor da un anunț la un ziar prin care le declară pierdute și nule și vor preda dovada anunțului.