Circular Economy Hackathon

Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu “Ernest Lupan” și Agenția de Dezvoltare Regională Centru, organizează Circular Economy Hackathon, în perioada 11-12.06.2021, în mediul online.

Circular Economy Hackathon este un proiect realizat la nivel  național care abordează economia circulară, cu accent pe schimbări climatice, consum excesiv, producția iresponsabilă și gestionarea deficitară a resurselor.

Hackathonul se adresează echipelor de studenți, absolvenți recenți și doctoranzi de la orice universitate din România. Se caută candidați  și mentori creativi, pasionați de economia circulară și care doresc să se implice. Candidații și echipele lor vor putea alege să abordeze una din cele 8 provocări disponibile, iar ideile de proiect se vor dezvolta și prezenta în perioada 11-12 iunie 2021, urmând ca mai apoi să fie premiate cele mai  bune 8 idei, cu premii în valoare de aproximativ 5000 EURO.

 Participanții vor avea ocazia să dezvolte și să definească soluția echipei lor în prima zi, apoi să o prezinte grupului de experți la sfârșitul celei de-a doua zi. Juriul va analiza proiectele și va nominaliza echipele câștigătoare pentru fiecare provocare.

 Mai multe informații despre cerințe și proceduri pot fi găsite pe site-ul proiectului, http://www.circularhackathon.ircem.ro/, cât și accesând butoanele de mai jos.

Regulament

Alte informații